Visit my YouTube channel here.

Predator 2 (1990)

predator-2

Shit, if the Colombians did all this, then why’d they leave their boss Ramon over there hanging ten and his girlfriend naked on the floor?

Det måtte selvfølgelig komme en oppfølger til Predator. Når jeg var yngre hadde jeg virkelig sansen for Predator 2. Men når jeg så den igjen mange år etter, oppdaget jeg en del mangler. For det første er ikke Danny Glover riktig mann til å følge i fotsporene til Arnold Schwarzenegger. Jeg liker Danny Glover som skuespiller, men han passer best i actionkomedier som i Lethal Weapon-serien, der han spiller den usikre og nervøse partneren til Mel Gibson. Han tar faktisk med seg denne rollefiguren til Predator 2, og det blir helt feil rollefigur i feil film.

Så er det omgivelsene. I den første filmen var en gruppe mennesker isolert fra omverdenen, og det var bare en svær jungel og Predator. Nå har Predator landet i en storby, og jeg finner ikke det helt passende. Atmosfæren blir rett og slett ikke den samme. Filmen blir ikke intens nok. Predator 2 holder et høyere tempo enn forgjengeren og det skjer mer. Volden er her, men den er nedtonet. Predator dreper flere mennesker, men hvor er alt blodet og råskapen fra den første filmen? Når Predator dukker opp i så mange scener som i denne filmen forventer jeg mye blod, men det får man ikke.

Predator 2 byr på mye action, men mangler råskapen fra den første filmen og en troverdig helt.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.