Visit my YouTube channel here.

RoboCop 2 (1990)

Ladies, stay down.

Nå har jeg aldri vært stor fan av RoboCop. Jeg finner hele rollefiguren kjedelig og uten personlighet. RoboCop 2 er veldig lik den første filmen med TV-reklamer og nyhetsklipp, samme selskap som skal bygge sitt paradis og bli beskyttet av roboter. Samme leksa om igjen, bare at skurkene ikke er i nærheten av de drittsekkene vi ble kjent med i den første filmen.

Noe er galt når en ung drittunge spiller en sentral rolle som skurk. Mye var galt på 90-tallet, RoboCop 2 hadde kanskje skylden? Problemet på 90-tallet var alle de mislykkede forsøkene på superheltfilmer. Det ble for mye klovneri, fjollete rollefigurer som bare irriterer enn sjarmerer. RoboCop 2 har alle disse irritasjonsmomentene som jeg ikke takler.

Det beste med filmen er den siste og avgjørende kampen når RoboCop må stoppe en superrobot som er rusavhengig. Herregud! Men spesialeffektene er mye bedre enn de vi så i den første RoboCop-filmen. Spesialeffektene glir aldri skikkelig inn i miljøet, men det er en stor forbedring sammenlignet med spesialeffektene i den første filmen.

RoboCop 2 er en kjedelig film som følger en standard som dessverre mange filmer i samme sjanger fulgte på 90-tallet.

2 thoughts on “RoboCop 2 (1990)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.