Visit my YouTube channel here.

AVPR: Aliens vs Predator – Requiem (2007)

avpr.jpg

Dale: This plan is stupid! Let’s just leave town now.
Dallas: We’re not gonna make it out of town without weapons, dickhead. You’re too stupid to talk Dale, shut up!

AVP: Alien vs. Predator var ikke noe stort mesterverk. Dessverre ble aldergrensen på den filmen PG-13, og da ble volden og det grafiske tonet ned. Er det noe AVPR: Aliens vs Predator – Requiem skal ha pluss for, er det at her tonet man ikke ned volden og filmen fikk aldersgrensen R.

AVPR: Aliens vs Predator – Requiem er grafisk, og det er det beste med hele filmen. Dialogen er råtten, rollefigurene er kjedelige, historien er svak og filmen er for mørk. Det er vanskelig å se hva i huleste som foregår på skjermen, og det blir irriterende i lengden. Nå er det ikke bare at filmen er for mørk. Vi har to talentløse regissører som ikke klarer å kontrollere et kamera, og klippeteknikken er elendig. Skal jeg beskrive AVPR: Aliens vs Predator – Requiem med et ord, blir det uoversiktlig.

AVPR: Aliens vs Predator – Requiem kunne ha vært en grei popcornfilm hadde manuset vært bedre og regissørene hadde fått et nakkeskudd hver. Colin Strause og Greg Strause, eller brødrene Strause som de kaller seg, er to inkompetente regissører som gjør nybegynnerfeil. De feilene ødelegger mesteparten av filmen. Manuset var svakt, men regien er enda svakere. At de ikke fikk sparken forundrer meg.

Skuespillerne i filmen er bedre enn dem som spilte i AVP: Alien vs. Predator. De gjør jobben sin. Det kreves ikke mye av dem, og det er faktisk den elendige dialogen som får en til å misslike dem i perioder. Jeg tror aldri jeg har hørt dårligere dialog i en film før.

AVPR: Aliens vs Predator – Requiem er en blanding av Predator II og Aliens. Effektene er gode, men hva pokker er poenget med å få lederen til Aliens til å se ut som en Predator. Først trodde jeg at det var to Predatorer som slåss mot hverandre.

Filmen kunne ha vært ok, hadde man i det minste fått en annen regissør. Da hadde AVPR: Aliens vs Predator – Requiem i det minste vært bedre enn AVP: Alien vs. Predator. Nå har man ødelagt Alien og Predator såpass mye, at nå er det på tide å la dem hvile i fred. Skal man først lage en ny film, la noen kompetente overta styringen.

4

2 thoughts on “AVPR: Aliens vs Predator – Requiem (2007)”

  1. Når man skal lage en film man veit er dritt men man skal gjøre underholdende ved hjelp av herlig gladvold, da blir pg13 som å prøve å ha sex uten ereksjon….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.