Visit my YouTube channel here.

Evil Aliens (2005)

evil aliens ny

En kvinne påstår at hun venter barn. Det er ikke noe nytt, men faren er en utenomjordisk skapning. En journalist samler en gruppe mennesker som reiser opp til henne for å filme. De tror selvsagt at dette er bare tull, helt til de utenomjordiske skapningene dukker opp.

Evil Aliens er nok en b-film. Det har faktisk kommet noen gode splatterfilmer i det siste, og Evil Aliens er en hel tok film. Man ser raskt at regissøren er inspirert av Peter Jackson sine legendariske Bad Taste og Braindead. Evil Aliens stjeler hovedsakelig mye fra de to filmene, og en bråte med andre filmer. Litt uoriginalt blir det i lengden. Der Braindead har gressklipperen, har Evil Aliens en svær skurtresker. Den scenen er for meg høydepunktet i filmen. En mann setter seg i skurtreskeren, og setter på litt passende bondemusikk. Så begynner innhøstingen av utenomjordiske skapninger. I bakgrunnen hører vi en herlig låt som har stikkordene friend og harmony. Genial scene, og en liten klassiker

Skuespillerne gjør en ok jobb. Noe Evil Aliens mangler er rollefigurer med gode replikker og humor. Alt dette hadde Feast, og mangelen på dette trekker Evil Aliens ned på karakterskalaen. Rollefigurene er kjedelige med unntak av bondetampene, og det er ikke noe svart humor her som jeg liker.

Evil Aliens starter forsiktig, og er kjedelig den første halvtimen. Så begynner det å ta seg opp når bondetampene har en duell mot tre utenomjordiske skapninger. Den scenen er filmens andre høydepunkt ved siden av skurtreskerscenen. Resten av filmen byr på tarmer og kroppsdeler, og hva med en sex-scene der nerden får sitt første nummer med en utenomjordisk kvinne.

Evil Aliens er ikke en dårlig film, men en uoriginal film. Feast er en bedre film. Feast klarer å mikse gode rollefigurer, blod og gørr og humor til en meget severdig film. Evil Aliens klarer bare blod og gørr delen.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.