Visit my YouTube channel here.

Feast (2005)

feast

Whoa. Monster cock.

Feast er en typisk b-film. Lavt budsjett med ukjente skuespillere. Det er ikke skuespillerne som er det viktigste i denne type filmer, det er volden. Feast byr på mye blod og gørr, og mye svart humor i all volden. Feast er en kombinasjon av Dog Soldiers, Tremors og From Dusk Till Dawn. Da vet du hva som venter deg.

I starten av Feast blir vi kjent med rollefigurene i filmen på en ganske kul måte. De blir presentert delvis slik som Guy Ritchie gjorde i Snatch hvis jeg ikke husker helt feil, men med mer informasjon som er veldig morsomt. Skuespillerne gjør jobben sin i denne filmen, og Feast byr på mange gode splatterscener. Jeg må nevne en scene der det store monsteret setter fast pikken og den ene balla fast i døra. Det ender opp med at de må kappe av pikken på monsteret. Denne scenen er hysterisk morsom når det kommer en kjempereplikk fra en av rollefigurene. Det er slike scener som gjør disse filmene underholdende.

Problemet med Feast er monstrene. En ser lett at det er menn i gummidrakter, og når de først kommer til syne har regissøren valgt å riste kameraet for å skjule svakhetene. Man blir rett og slett lit svimmel i alt kaoset.

Feast stjeler scener og ideer fra ovennevnte filmer, men klarer likevel å imponere med et bra tempo og mye blod og gørr. Humoren sitter også som den skal.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.