Visit my YouTube channel here.

Monsters vs Aliens (2009)

Boys, set the terror level at code brown, ’cause I need to change my pants.

Hadde Quentin Tarantino regissert en animasjonsfilm, hadde Monsters vs Aliens vært filmen. Maken til uoriginal film skal du lete lenge etter! En film som er totalt blottet for originalitet, sjarmløse rollefigurer og humoren stinker bæsj. Dette var flatt, kjedelig og dumt. Jeg kan godta det meste, men jeg tolererer ikke, jeg gjentar, tolerer ikke dårlig humor! Jeg blir aggressiv når jeg blir utsatt for tortur, det vil i mitt tilfelle være dårlig humor.

Du har de som kan lage animasjonsfilmer, og du har de som ikke kan lage dem i det hele tatt. Hvem har Rob Letterman, som er en av regissørene, ligget med? Først Shark Tale, nå Monsters vs Aliens. Hvorfor er verden slik at det er veldig mange talentløse menneskejævler som får sjansen de ikke fortjener? Makt, penger, ligge med en stygg megge eller suge en kukk, virker å være veien å gå i samfunnet hvis man er udugelig. Hvorfor ikke arbeide seg oppover og ha æren i behold? For ære har ikke den meget talentløse Rob Letterman og hans råtne manusforfattere. Talentløse, satans jævler!

Hadde jeg vært to år kunne jeg sikkert akseptert filmen. Men når man har blitt fire år, vet man godt når man ser en uoriginal drittfilm med elendig humor. Monsters vs Aliens burde gå rett i glemmeboken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: