Visit my YouTube channel here.

Arachnophobia (1990)

Edderkopper.

Arachnophobia var Frank Marshalls første spillefilm som regissør. Dette var en av mine favorittfilmer i mine yngre dager, og den holder seg veldig bra den dag i dag. Filmen er spennende og har gode rollefigurer. Det er virkelig herlig å se den gamle doktoren ta kvelden, får maken til irriterende og kvalm type skal du lete lenge etter. John Goodman er herlig som skadedyrbekjemperen Delbert McClintock, og han blir virkelig en skadedyrbekjemper når han tar ut godsakene.

Skal jeg sette fingeren på noe er det slutten som er alt for brå. Plutselig har familien flyttet til byen igjen, uten at vi ser dem ta et skikkelig farvel med de andre rollefigurene i filmen. Dette er slett arbeid fra Frank Marshall sin side, og jeg skjønner ikke hva han tenkte på med denne brå slutten.

Edderkoppene og effektene er meget bra, med unntak av den store generalen. Det vil si når man får se nærbilde av denne kjempen, og man ser en stor og stiv dukke som biter sine offer. Jeg liker edderkopper, men mitt verste mareritt er å finne en død edderkopp i frokostblandingen min. Det er en scene i Arachnophobia som har brent seg fast i minnet mitt, og jeg sliter med den scenen den dag i dag hver gang jeg skal ha meg litt frokostblanding.

Har du edderkoppskrekk, se Arachnophobia. For den er spennende, og byr på noen ekle scener som du vil huske lenge. En av de beste edderkoppfilmer som er laget, og som jeg kan se igjen og igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.