Visit my YouTube channel here.

Bestseller (2010)

Hemmeligheter.

Det var først og fremst handlingsreferatet som pirret min lyst til å se Bestseller, historien virket faktisk interessant. Men det viste seg at Bestseller ville skuffe. Filmen består av to historier der vi følger en forfatter som blir beskyldt for plagiat. Hun tar med seg sin datter for å reise en tur utenfor storbyen så hun kan få fred og ro for å skrive en ny bok, men ikke alt går etter planen.

Bestseller er en rotete film med en standard historie som verken er spennende eller engasjerende. Mye av feilen må regissøren ta på sin kappe med rotete historiefortelling, og en film som har elendige skuespillere. Sør-Korea er et lite land, middelmådige skuespillere vokser ikke på trær, det ser man tydelig i Bestseller. Alle de mannlige skuespillerne er så elendige at jeg ikke har ord, kjedelige rolletolkninger. Jeong-hwa Eom som spiller forfatteren overspiller så det griner, igjen en elendig rolletolkning, men hun er faktisk den beste i hele filmen. Det burde si sitt om Bestseller.

En tullete thriller uten glød og engasjement. Elendig historie som blir fortalt på en rotete måte og skuespillere fra helvete. Dette er sørkoreansk film på sitt verste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: