Visit my YouTube channel here.

I Spit on Your Grave (2010)

I spit on your grave 2010

En kvinne blir voldtatt, og nå er hun ute etter hevn.

Dette er altså nyinnspilling av filmen med samme navn fra 1978. Har I Spit on Your Grave noe nytt å tilby? Nei, den var betraktelig dårligere enn originalen. Problemet er at filmen er så lang og kjedelig, hele historien kunne blitt fortalt på en halvtime. Man bryr seg ikke om karakterene, ikke den voldtatte kvinnen engang, det sier sitt.

Det beste er selvsagt hvordan kvinnen tar hevn og torturerer voldtektsmennene. Da får man se noen fine drap der voldtektsmennene dør en sakte død. Det tar bare så lang tid før vi kommer dit, hva var poenget med å lage en voldtekt og hevnfilm som varer i hele 110 minutter uten fremdrift? Filmen står på stedet hvil i 110 minutter.

I Spit on Your Grave er en langsom og kjedelig film blottet for følelser. Hvis du først skal velge mellom originalen og nyinnspillingen, så anbefaler jeg å sjekke ut originalen. Dette er ikke store filmer, men originalen scorer høyt på at den ble laget på syttitallet. Da får man en helt annen atmosfære der skitten velter ut av skjermen. Skurkene fungerer også mye bedre i originalen, det blir for mye av det gode i nyinnspillingen der skurkene kun blir karikerte karakterer uten snev av personlighet.

Ting var bedre før, også kåte, skitne voldtektsmenn som fikk sin velfortjente straff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.