Visit my YouTube channel here.

Knocked Up (2007)

Debbie: He’s playing fetch… with my kids… he’s treating my kids like they’re dogs.

Knocked Up er ikke en film som får deg til å ligge på gulvet av latterkrampe. Filmen er morsom, men det er også mye alvor i filmen. Den morsomme delen står selvsagt Seth Rogen for, og Katherine Heigl står for den alvorlige delen. Dette er noen ganger vanskelig å kombinere, og det er mange filmer som tryner. Men det gjør ikke Knocked Up. Filmen klarer å blande disse to ingrediensene perfekt.

Mye av grunnen til at denne filmen ble så god som den ble, skal skuespillerne i filmen ha æren for. Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd og Leslie Mann er strålende i filmen. Jeg fikk sansen for Paul Rudd som spiller Pete. Mannen har tydeligvis fått midtlivskrise, og han finner sin sjelevenn i Ben. Høydepunktet for meg var når disse to karene var Las Vegas med en pose med sopp.

Ikke forvent deg en hjernedød komediefilm som bare byr på latter og moro. Her er det også et alvorlig tema om ansvar og om det å forandre seg som menneske. Var det noe jeg ikke var helt fornøyd med så var det en typisk Hollywood-slutt. Jeg håpet på en slutt man ikke forventet, men den kom ikke.

Knocked Up er en film som oser kvalitet, og Leslie Mann med sin irriterende pipestemme er helt sjef i Knocked Up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.