Visit my YouTube channel here.

Funny People (2009)

funny people

Are you mad that you died at the end of Die Hard?

Judd Apatow har ikke gjort så mye galt som regissør, helt til nå. Jeg visste at Funny People skulle satse mer på drama, men dette ble bare tulleball. Dramadelen fungerer ikke når rollefiguren til Adam Sandler ikke lærer av sine tidligere feil. Når man har sittet på ræva i nesten 150 minutter, er det best å komme med en slutt som er lærerik for alle. Slutten er helt meningsløs, var dette alt?

Den første timen er klart den beste, da er det mer alvor der Adam Sandler viser at han takler mer lavmælte roller. Så kommer den Adam Sandler jeg og mange hater. Han forandrer stemmen sin så det høres ut som om han har Downs syndrom. Beklager, dette er ikke morsomt. Det er bare flaut, og jeg ble pinlig berørt på Adams Sandlers vegne. Adam Sandler fungerer ikke i det hele tatt, han er bare masete og slitsom etter den første timen. Jeg fikk lyst til å skyte ham i virkeligheten, så kvalmende dårlig er han!

Judd Apatow liker å bruke mange av de skuespillerne han har brukt tidligere. Når man ser en film som er regissert av Judd Apatow, er det som å besøke gamle kjente, det blir en slags familie. Men det er få som bemerker seg. Den morsomste og beste er faktisk Eric Bana! Jason Schwartzman må også nevnes som en litt dum idiot med hjerte av gull. Seth Rogen er usedvanlig blek, men det er ikke hans skyld, det er manuset. Jonah Hill er like oppbrukt som Michael Cera om dagen. Han spiller bare på det samme med vulgær dialog som stinker.

Funny People er ikke en morsom film. Det er lang film som ikke har mye kvaliteter. Det er kun noen få morsomme scener med kjendiser, spesielt Eminem. Den klart beste scenen er med doktoren som blir mobbet av Adam Sandler og Seth Rogen. Den scenen er morsom, ellers blir det bare pubertal humor som fokuserer på kukk og fitte. Jeg er så lei av det dårlige språkbruket til Judd Apatow. Han burde komme med bedre dialog, for dette fungerer ikke. Funny People har dessverre for mye elendig dialog som ikke fungerer, og som sagt er Adam Sandler elendig.

Å bruke 150 minutter av livet sitt for å se Funny People er ikke verdt prisen. Judd Apatow må lage rene komediefilmer, han må slutte med drama, for det takler han ikke. Knocked Up må ha vært et engangstilfelle. Tenk hvis Rob Zombie hadde laget en komediefilm, Funny People kunne vært resultatet. Faktisk har Judd Apatow og Rob Zombie mye til felles med språkbruket, og de fleste oppegående mennesker rister bare på hodet når det bannes og steikes med umodent språkbruk som skjuler elendig skrevet dialog.

4

2 thoughts on “Funny People (2009)”

  1. “Funny People er ikke en morsom film. Det er lang film som ikke har mye kvaliteter” Jeg kunne ikke være mer enig. Jeg syntes dette var en møkka film! Så jeg det er en ting jeg virkelig ikke forstår: Hvorfor ga du den 4 av 10? Det ser jo ut som du kun likte noen veldig få scener (som meg) og da kan ikke jeg gi den 4 av 10. 2 av 10 er mer riktig i mitt hode. Så jeg undrer meg litt over at du klarte å gi den 4 av 10. Forstår vell ikke helt hva du ser i den. Så hva er de siste 2 poengene for? Rulleteksten?

    1. Første timen er ok når Adam Sandler er stille og døende. Eric Bana, Eminem og legen trekker opp, spesielt Eric Bana er god. Har sett så mange mange makkverk i mitt lange liv, så dårlig er ikke Funny People. Det er lettere å nevne alle de dårlige tingene når man har forventninger til en film. Den første timen lå på en 6’er, nesten 7, så er det sagt. Så kommer ødeleggelsen der Judd Apatow ødelegger det han har bygd opp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.