Visit my YouTube channel here.

Death Race (2008)

Okay cocksucker. Fuck with me, and we’ll see who shits on the sidewalk.

Death Race er en popcornfilm som ikke underholder. Regissør er den forhatte Paul W.S. Anderson, en regissør som nesten er like mye misslikt som Uwe Boll. Selv liker jeg Event Horizon og merkelig nok Mortal Kombat, ellers er det ikke mye å skryte av hvis man ser på merittlisten til Paul W.S. Anderson.

Jason Statham passer alltid som en tøffing uten følelser, men her blir han for livløs og flat, akkurat som resten av filmen. Historien er uengasjerende og tam, og jeg lurer på hva Joan Allen gjør i denne drittfilmen.

Paul W.S. Anderson kaster seg på bølgen med hektisk klipping, en teknikk de fleste ikke klarer å håndtere godt nok og som blir missbrukt for mye. Death Race byr på klipping fra helvete, og grunnen er at Paul W.S. Anderson forsøker å skjule de elendige billøpene, noe han ikke klarer. Jeg ble svimmel og ør, det var ikke noe flyt over billøpene i det hele tatt. Billøpene som selvsagt er det viktigste i denne type filmer er livløse, kaotiske og kjedelige. Paul W.S. Anderson skal ha ros for en ting, og det er minimal bruk av CGI. Ingenting slår å se ekte biler og sjåfører som gjør vågale stunts.

Death Race er en skikkelig kjedelig actionfilm uten gnist og elendige billøp.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.