Visit my YouTube channel here.

University of Laughs (2004)

Her skal det sensureres!

Nesten all handlingen foregår i ett rom med to personer. En sensor som er streng, og en stakkar som gjør alt han kan for å få godkjent teaterstykket han har skrevet. Underveis begynner de to å samarbeide, men vil Hajime Tsubaki få godkjent sitt teaterstykke?

University of Laughs er ikke en film for alle når filmen varer i to timer og handlingen finner sted i ett rom med kun to personer. Jeg likte det jeg så, men jeg må innrømme at filmen til tider satt meg på en tålmodighetsprøve. He er det dialog og atter dialog. Filmen burde ha vært 30 minutter kortere, for det er noe av dialogen som ikke helt sitter. Humoren er av den lette typen, selv syntes jeg den manglet gnist, for den ble for vennlig for min del. Skuespillerne er solide, spesielt Kôji Yakusho er en klasseskuespiller.

University of Laughs starter friskt, men blir svakere når tiden viser 90 minutter. Da gjenstår det 30 minutter, og det er 30 minutter for lenge.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.