Visit my YouTube channel here.

Survive Style 5+ (2004)

survive-style-5.jpg

What is your function in life?

Survive Style 5+ er en svart komedie fra Japan. Regissøren har bakgrunn i reklamer, og Survive Style 5+ er den første filmen han har laget. Og for en film! Filmen er visuelt en nytelse å se på med mye farger og god musikk. Skuespillerne gjør en god jobb, men det kreves ikke så mye av dem. Survive Style 5+ er ikke akkurat en dialogtung film.

Vinnie Jones er herlig som den gale og hissige leiemorderen, og det er disse rollene han vil bli husket for. Den beste historien i filmen er mannen som dreper sin kone hver dag, men hun kommer tilbake med en ny egenskap hver eneste gang. Fra Terminator til en flammespyttende kone. De homoerotiske scenene er også fra en annen verden. Den ene karen har noen skikkelig stygge tenner!

Survive Style 5+ holder et greit tempo, og man blir sittende å nyte denne filmen. Noen scener kunne ha vært kortet litt ned, men det er bare litt småpirk fra min side.

Survive Style 5+ er en ukjent perle som jeg håper folk får øynene opp for. For det fortjener filmen. Dette er ikke en film der fokuset er en dyp historie med god karakterdybde. Her er det artige og sære rollefigurer, og det er nesten ikke noe mening med disse småhistoriene i det hele tatt. Derfor må filmen underholde, og det gjør Survive Style 5+.

8

2 thoughts on “Survive Style 5+ (2004)”

  1. Utvilsomt ein fin film, men eg sakna ein sterkare tråd å fordjupe meg i og synst også den blir litt for lang i blant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.