Visit my YouTube channel here.

Red Riding Hood (2011)

Hvem er varulven?

Ikke la deg lure, Red Riding Hood har lite til felles med eventyret de fleste har sitt hjerte nær. Regissør Catherine Hardwicke vet nok de fleste jenter hvem er, hun startet helvete med den første Twilight-filmen, og med Red Riding Hood har hun laget sin uoffisielle oppfølger som følger den slaviske formelen fra Twilight med trekantdrama med kåte unge mennesker der guttene skal ha fine kropper og mye hår på hodet så de følger trendsetteren Robert Pattinson til punkt og prikke med å være minst mulig sexy.

Red Riding Hood er en thriller for de yngre. Her er det lite blod, det er lett å gjette hvem som er varulven, du skal være ganske trang i nøtta hvis du ikke gjetter det når Valerie tar seg en liten prat med varulven, og moren gir deg det største hintet tidlig i filmen. Og nå må det bli slutt på å lage dataanimerte ulver, det er fremdeles flaut å se på hvor dårlige effektene er. Kjør på med en krysning av gode gamle effekter og dataeffekter, for dette holder ikke lenger!

Filmen er pent å se på og har stemningsfull musikk. Men utover det er Red Riding Hood en film som er vanskelig å svelge med en krysning av Twilight og Van Helsing. Gary Oldman må slutte å ta disse jobbene der han nok en gang prater med en irriterende og dårlig aksent. Hva pokker er det med Gary Oldman og gebrokne aksenter?

Red Riding Hood er en tom og fantasiløs eventyrfilm som kun er beregnet på Twilight-fansen. Det lukter så mye Twilight her at jeg ble uvel og holdt på å ramle ut av godstolen min. Jeg takler ikke den overfladiske og følelsesløse stilen fra Twilight. Catherine Hardwicke er den kvinnelige utgaven av Michael Bay, hun liker stramme gutter uten talent og mye hår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.