Visit my YouTube channel here.

Going by the Book (2007)

going-by-the-book.jpg

En ransliga herjer distriktet, og politiet mister ansikt. Derfor skal de vise publikum og media at de ikke er helt udugelige, og de arrangerer selv et ran der en politimann får i oppgave å være en bankraner. Men denne politimannen følger alltid boken, og han yter også sitt beste uansett oppgave. Politiet får ikke en lett oppgave med å fakke ham. Det ender med enda en ydmykelse for politiet. Nå er det bare en av deres egne som står bak.

Jeg har nesten gitt opp filmer fra Sør-Korea om dagen. Heldigvis ble 2007 et dårlig år for filmindustrien i Sør-Korea. Det ble pumpet ut film etter film som manglet identitet og kvalitet. Jeg håper det var en lærepenge for filmstudioene i Sør-Korea

Going by the Book er en helt ok film, og til tider hadde den noen friske scener. Paraplyscenen i regnet var god og morsom. Sjanger er komedie, men filmen blir aldri skikkelig morsom. Man ender med å trekke litt på smilebåndet, men Going by the Book mangler til tider mer driv og artige situasjoner.

Going by the Book var totalt sett en fornøyelig film som er bedre enn de fleste filmene som kommer fra Sør-Korea om dagen.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.