Visit my YouTube channel here.

Dawn of the Dead (2004)

America always sorts it’s shit out.

Originalen er en kultklassiker, en film som holder seg like godt den dag i dag. Zack Snyder har gjort en ting riktig med denne nyinnspillingen. Han har fjernet langsomme zombier, og erstattet dem med løpende zombier som fungerer mye bedre.

Til å være en zombiefilm byr ikke Dawn of the Dead på mye grafisk humor. Filmen er for snill, og det er ingen minneverdige drap på hverken zombier eller mennesker. Historien er enkel, den fungerer greit. Det som ikke fungerer like greit er de dumme rollefigurene. Vi blir aldri kjent med rollefigurene, jeg knyttet ikke bånd til noen dem. Det er ingen unnskyldning for at Zack Snyder har skapt så tomme, dumme og kjedelige rollefigurer. Jeg hatet rollefigurene så intenst, jeg ville se dem dø, ikke overleve. De er så ufyselige, dumme, kvalmende skapninger.

Dawn of The Dead er en film som går rett i glemmeboka. Se heller Land of the Dead som byr på drap man husker, og rollefigurer som innehar litt personlighet. Selv om zombiene går sakte, byr i det minste Land of the Dead på noen artige drap.

Dawn of the Dead er ikke en god zombiefilm. Det er en slitsom film å fullføre grunnet dumheter fra rollefigurenes side, og det er altfor lite søl her. Hvor ble det av alt blodet og gørret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.