Visit my YouTube channel here.

Dark City (1998)

Remember John, never talk to strangers!

Dark City har jeg hørt mye positivt om, og filmen var god den. Filmen føltes ut som en blanding av The Matrix og Sin City, og Dark City kom ut før disse filmene (jeg vet at Sin City er basert på en tegneserie, nå snakker jeg om filmene). Atmosfæren er mørk, ikke så rart når filmen heter Dark City. Skurkene er ekle og skremmende, du vil virkelig ikke møte dem i en mørk bakgårdsgate.

Det er en del gode og kjente skuespillere med i filmen. Rufus Sewell som spiller den sentrale rollefiguren er en fantastisk og undervurdert skuespiller. Det var litt merkelig å se ham spille helten, for hans øyne oser skurk lang vei. Men han gjør en god jobb som helten i Dark City.

Historien i Dark City er god og interessant, og effektene er heller ingenting å skamme seg over. Det er hele tiden en herlig eim av mystikk i Dark City. Det er ekkelt, men samtidig veldig fascinerende å bli med på denne turen som du ikke vet helt hvor vil ende. Slutten er fin, og ikke minst veldig overraskende. Den er alltid like skrudd hver gang jeg ser filmen.

Likte du The Matrix og Sin City, anbefales denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.