Visit my YouTube channel here.

City of Men (2007)

city of men

Vennskap og lojalitet.

Nok en film fra Brasil som tar for seg gjenger og vennskap. City of God er den beste filmen jeg har sett fra Brasil. Likhetene mellom City of God og City of Men er her, bare at City of Men er en mer alvorlig film der en av kameratene finner sin far som han har lett etter lenge. Det er selvsagt noen skuddvekslinger her, men de kan ikke sammenlignes mot de vi så i City of God.

City Of Men engasjerte meg ikke nok. Jeg brydde meg fint lite om hvordan det hele ville ende. Jeg fant filmen til tider meget kjedelig når man som seer ikke klarer å knytte bånd til noen av rollefigurene. City of Men er mer en dramafilm enn en spenningsfilm. Og jeg ble ikke særlig rørt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.