Visit my YouTube channel here.

Beverly Hills Cop III (1994)

Axel Fox.

Det er rart å se tilbake på karrieren til Eddie Murphy. Av afroamerikanske komikere har jeg alltid likt Eddie Murphy best. Han har karisma og han er en morsom mann. Jeg feller en tåre hver gang Chris Tucker eller Chris Rock viser seg på skjermen min. Eddie Murphy er en så mye bedre skuespiller, bare synd at mannen har medvirket i så mye dritt.

De fleste tilhengere av de to første Beverly Hills Cop-filmene snur seg vekk og lukker ørene når noen nevner Beverly Hills Cop III. For dem eksisterer ikke denne filmen, samme som jeg ikke aksepterer Live Free or Die Hard som en Die Hard-film. Jeg skjønner dem godt.

Beverly Hills Cop III er ikke så dårlig, men den er dårlig når man tenker at dette er den tredje filmen som hadde to solide forgjengere. Humoren og handlingen i Beverly Hills Cop III hører mer hjemme i en tegnefilm. Skurkene er karikaturer, de fleste Axel Foley møter er skurker, uansett hvem de jobber for. Historien er veldig lik historien vi fikk servert i den første filmen. Ingen skal si at Beverly Hills Cop II og III fornyer seg. Men manuset i de to første filmene var så mye bedre enn dette tullet med en fornøyelsespark. Det skjer mye på bekostning av morsom dialog og humor, mye skyting, men lite innhold. Det blir heller ikke det samme uten John Ashton. Salt uten pepper fungerer ikke.

En dårlig Beverly Hills Cop-film som er fjollete, uten gnist og originalitet. Det sier seg selv at filmen er ute å kjøre når Axel Foley løper rundt med et våpen som ser ut som et leketøy. Ikke kult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.