Visit my YouTube channel here.

Whiteout (2009)

Det er kaldt!

Når Whiteout starter med nærbilder av kroppen til lekre Kate Beckinsale, ringte alarmklokken, dette lovte ikke godt. Høydepunktet i filmen er dusjscenen, det sier sitt om hvor ræva Whiteout er. En engasjerende historie finner du ikke her, dette er rett og slett flaut. Maken til kjedelig og generisk historie skal du lete lenge etter. Jeg fikk følelsen av å se en TV-episode i en dårlig serie, det må da for pokker være mulig å lage en bedre historie som i det minste klarer å engasjere litt!

De mindre kjente skuespillerne er talentløse, de er grå og kjedelige, og selv ikke Kate Beckinsale og Tom Skerritt kan redde denne drittfilmen som har null spenning å spore. Hva har skjedd med karrieren til Kate Beckinsale? Fra å være tidenes mest sexy vampyr, medvirker hun stadig i denne type drittfilmer. Karrieren har nådd bunnen, hun har nok hatt sin glansperiode som nå er over.

En elendig film uten en historie og null nerve, det kan nesten ikke bli verre. Takk og pris for kroppen til Kate Beckinsale.

10 thoughts on “Whiteout (2009)”

  1. Hun er så lekker at jeg gir to pupper. Egentlig skulle den få en pupp, men når jeg tenkte på Lindsay Lohan og I Know Who Killed Me, da ble det to pupper.

 1. Den var ikke no spesielt bra, men 2 synes jeg nesten blir for strengt. Sammenligna med filmer som Ong Bak 3 og High Kick girl så er jo denne proff og spennende… kanskje jeg skulle slutte sammenligne hva jeg gir 1 *ler*

  1. Sammenligner aldri filmer i forskjellige sjangere, men jeg skal innrømme at jeg må gjøre det når jeg begynner å gi filmer 1-3 på karakterskalaen. En stemme i hodet mitt sier hele tiden, husk I Know Who Killed Me, husk den filmen! Jeg har hele tiden den filmen i minne når jeg skal gi en lav karakter.

   Liker du/ser du mye martial arts-filmer?

 2. Er ganske allsidig når det gjelder film, noe du sikkert vet 😛 Som du sikkert har funnet ut så har jeg skifta navn. Og slutta blogge film, men starta igjen med en altmuligblogg. Det er lett å finne ut hvem jeg var før *ler*

  Btw, sammenligna med årest desidert dårligste film MacGruber er Whiteout gjennomsnittlig bra. Jeg gav Whiteout 5 og McG 1.

  1. 🙂 Visste ikke at det var deg, men ser jo nå det på din epost adresse. Ikke helt våken om dagen 😉 Hyggelig å høre fra deg igjen!

   MacGruber kommer jeg ikke til å se, det er helt sikkert. Har du sett I Know Who Killed Me?

 3. I Know Who Killed Me har jeg sett, det kan det hende du vet…. Har den på Topp 5 – Filmer jeg egentlig bør innrømme at jeg liker. Faktisk på 4 plass. Hadde gitt den 7 av 10 *Skammer seg*

 4. Topp 5 – Filmer jeg egentlig IKKE bør innrømme at jeg liker – Skal det sølvfølgelig være, rettelse, ny feil følger……

 5. hehe jo har sett den men det er så lenge siden jeg så den at jeg ikke husker åssen inntrykk jeg hadde av den. Eneste filmen med Linday Lohan jeg liker er Parent trap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.