Visit my YouTube channel here.

Vacancy (2007)

vacancy

Rules are rules. I don’t make them, I’m just the manager.

Vacancy virket som en interessant film, men det er jo typisk at de filmene som virker interessante skuffer noe voldsomt. I hovedrollene finner vi Kate Beckinsale og mannen med ballongansiktet Luke Wilson.

Vacancy er fryktelig kjedelig til David Fox oppdager at han ser snuff filmer. Da er atmosfæren der i en liten stund, men filmen blir etter en stund veldig forutsigbar og igjen kjedelig. Drapsmennene leker med David og Amy, og de oppholder seg kun nesten i det lille rommet. Etter hvert kommer de seg til andre rom uten at det øker spenningen i filmen. Vacancy går bare rundt i ring uten, og filmen klarer ikke å engasjere.

Drapene i Vacancy er kjedelige. Det er bare knivstikk. Drapsmennene mangler totalt personlighet. Hadde man blitt litt mer kjent med hovedrolleinnehaverne, så hadde det hjulpet litt. Vi blir aldri kjent med dem, og da føler jeg ingenting for dem heller.

Slutten er patetisk og fryktelig dum, og den ødela nesten hele filmen. Det får da være måte på hvor late disse såkalte drapsmennene er!

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.