Visit my YouTube channel here.

Run, Fat Boy, Run (2007)

run-fat-boy-run.jpg

I figured spoiling your day was better than ruining your life.

Så har mannen uten karisma David Schwimmer inntatt regissørstolen. Han har tidligere regissert noen tv-episoder. I hovedrollen finner vi Simon Pegg som er morsom hvis manuset og rollefiguren er riktig. Run, Fat Boy, Run har ingen av delene.

Run, Fat Boy, Run har ikke noen gode humoristiske scener i det hele tatt, og det blir fryktelig krampaktig over det hele. Rollefigurene er bare irriterende og sjarmløse, og selve historien om en mann som mistet sin kjære men som prøver å vinne henne igjen fra en egoistisk mann, har blitt fortalt så mange ganger før.

Selv om jeg er hard mot filmen, skal det sies at jeg har sett mye verre. Men det hele er så tamt og lite gjennomtenkt at jeg som seer ble litt fornærmet.

4

2 thoughts on “Run, Fat Boy, Run (2007)”

  1. Jeg er så langt fra noen fordomsfull mann man kan finne (hvis man ikke regner twilightfilmene), men hadde ikke David S. hatt en mektig jødefamilie i ryggen, hadde han vært en fattig sosialklient, fordi han kan umulig ha talent som noe som helst. Han kårer jeg til universets mest udugelige mann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.