Visit my YouTube channel here.

Stuck (2007)

Hjelp, jeg sitter fast i frontruten!

Når filmen starter får vi opplyst om at Stuck er basert på sanne hendelser. En ruset kvinne kjører på en mann som blir sittende fast i frontruten. Hun tar ham med på en sightseeingtur gjennom gatene, deretter parker hun bilen i sin garasje og venter på at han skal dø. Mannen nekter å dø selv om oddsen er i mot ham hele tiden. Han sitter fast i noen dager, men han gir seg ikke med det første. Vil han noensinne komme seg ut fra garasjen til denne kvinnen som reiser på jobb og bærer nag til ham for at han sitter fast i hennes frontrute og nekter å dø? Tiden vil vise. Det sies at det første stemte med at en bilist kjørte på en person som ble sittende fast i frontruten. Kvinnen som kjørte ham ned hadde deretter sex med sin kjæreste og ventet på mannen skulle dø. Alt etter er fiksjon.

Jeg kan se alle type filmer, men noen filmer blir til ufrivillige komedier slik som Stuck. Til tider føltes Stuck ut som en film som satset på svart komedie, men det ble for mye alvor på slutten at man glemte den kanskje ufrivillige komedien man fikk servert tidligere.

Skuespillerne gjør en grei jobb, det er kun den stakkars mannen som blir spilt av Stephen Rea som man får sympati for. Brandi Boski spilt av Mena Suvari, er kvalmende som en pleier som ikke eier empati. Maken til forskrudd kjerring skal du lete lenge etter. Grunnet denne rollefiguren og hennes dialoger vipper filmen over til komedie, for normale mennesker oppfører seg ikke på denne måten. Hva slags sjanger mente Stuart Gordon at Stuck passet inn i?

Stuck kunne ha vært en glimrende film hadde det ikke vært for at Stuart Gordon lagde en tildels forvirret film.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.