Visit my YouTube channel here.

Fracture (2007)

fracture

I love you. Does he?

Fracture handler om en sjalu ektemann ved navn Ted Crawford. Ham skyter sin kone slik at hun havner i koma. Han innrømmer alt, men det viser seg at han rundlurer politiet og påtalemyndigheten når rettssaken starter.

Fracture var en kjedelig film. Handlingen foregår i en rettssal. Den tiltalte Ted Crawford lurer påtalemyndigheten hele tiden, og Willy Beachum har ikke en sak. Willy Beachum har et stort problem. Det er at han har sagt opp sin nåværende jobb, men taper han denne saken vil han ikke få jobben hos sin nye arbeidsgiver. Han kan heller ikke gå tilbake til sin gamle jobb. Saken henger i en meget tynn tråd.

Problemet med denne filmen er at Ted Crawford er for overlegen, og Willy Beachum har ikke noe å jobbe med. Dette blir fryktelig kjedelig i lengden. Fracture mangler tempo og spenning slik de beste filmene i denne sjangeren har. Det hjelper heller ikke at Anthony Hopkins tror at han er Hannibal Lecter. Til tider føltes Fracture ut som en ny Hannibal film, der handlingen foregikk i en rettssal.

5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: