Visit my YouTube channel here.

2 Fast 2 Furious (2003)

Bro!

2 Fast 2 Furious er den nest dårligste filmen i denne serien. Kun Paul Walker er tilbake, resten av gjengen er sporløst forsvunnet. Tyrese Gibson blir kompisen til Paul Walker, og den kombinasjonen blir aldri helt riktig.

Selv med raske biler får man aldri følelsen av at dette er en film som følger i fotsporene til den første filmen. Det blir for mange farger, feminine biler og en tullete historie uten noe særlig nerve. Damene er ikke fine i 2 Fast 2 Furious, det er heller ikke bilene, med unntak av en Skyline og to amerikanske muskelbiler.

Paul Walker leverer en av sine dårligste rolletolkninger, han har aldri kledd rollen som bilnerd og fartsfantom. Det er latterlig å se på der han fungerer som en støttekontakt for Tyrese Gibson når de er ute å kjører. Paul Walker gjør alt for å være kul, bro meg her, bro meg der. Det er så tydelig å se at han spiller en rolle han ikke kler. Han forsøker sitt beste med å være avslappet og kul, faen mann, ta deg i sammen!

Det er lydbildet og fargene som redder denne filmen. Den er pen å se og høre på, snakker selvsagt da om utgivelsen på Blu-ray, noe annet teller ikke. Men forsøket på Miami Vice møter The Fast and the Furious fungerer ikke helt, historien blir for dårlig og skuespillerne er for svake. Men litt sjarm har filmen, den er så dårlig at den blir litt underholdene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: