Visit my YouTube channel here.

Fast & Furious (2009)

fast-furious

To the ladies we’ve loved, and the ladies we’ve lost.

Fast & Furious er klart den dårligste filmen i serien, noe jeg ikke trodde var mulig med tanke på hvor dårlig 2 Fast 2 Furious var. Faktisk er Fast & Furious veldig lik 2 Fast 2 Furious, bare dårligere. Fast & Furious er en langetekkelig og kjedelig film uten energi. Det er jo en bragd i seg selv når man lager en film som fokuserer på raske biler og dumme mennesker. Da forventet jeg ikke en mørk og kjedelig film.

Regissør Justin Lin stod bak The Fast and the Furious: Tokyo Drift, en film som ikke var så aller verst. Han har også fått med seg samme manusforfatter, Chris Morgan. Hva som skjedde her skjønner jeg ikke. De har nesten drevet plagiat, for Fast & Furious er for lik 2 Fast 2 Furious.

Høydepunktet og trekkplasteret var at fire rollefigurer fra The Fast and the Furious returnerte. Michelle Rodriguez takker for seg ganske tidlig i filmen, det medfører at Vin Diesel går rundt med et trist tryne hele filmen. Hva pokker er poenget med å få med Vin Diesel og Paul Walker når man ikke bruker dem på riktig måte som man gjorde i The Fast and the Furious. Vin Diesel er kun en skygge av seg selv. Det er bare trist å se på at en popcornfilm tar seg selv for alvorlig og glemmer å underholde. Denne serien har alltid underholdt, selv 2 Fast 2 Furious. Billøpene er elendige for å si det mildt. Rask klipping og null spenning. Jeg savner de gamle Smokey and the Bandit-filmene, der var det ville og gjennomførte biljakter.

Slutten er elendig, men man skal huske på at handlingen finner sted etter 2 Fast 2 Furious og før The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Jeg hadde følt meg ganske snytt var jeg Dominic Toretto. Han gjorde mye galt, men jeg mener nå han gjorde mer for å veie opp for alt det gale han gjorde.

Fast & Furious er en total skivebom. Jeg krever en ting av denne type filmer, det er å bli underholdt. Fast & Furious underholdt ikke!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.