Visit my YouTube channel here.

Don’t Laugh at My Romance (2007)

dont-laugh-at-my-romance

Kjærlighet.

En ung mann, Mirume, faller for en middelaldrende kvinne. En god venn av Mirume, En-Chan, er forelsket i Mirume, men hun forteller ham det aldri. Mirume ser kun den middelaldrende kvinnen, han tenker ikke alder, han er stormforelsket. Men den middelaldrende kvinnen har også et liv, og Mirume vil få sitt hjerte knust. Vil han åpne øynene før det er for sent?

I hovedrollen finner vi Ken’ichi Matsuyama, Hiromi Nagasaku og sjarmtrollet Yû Aoi. Spilletiden er på rundt 130 minutter. Don’t Laugh at My Romance er en typisk treg japansk film som har lange tagninger. Det kan blir litt kjedelig i enkelte scener når man ser en mann røyke i noen minutter, men når det først stemmer klarer filmen å skape en fantastisk romantisk stemning man kun finner i japanske filmer.

Mirume er en ung mann som er irriterende. Kjærlighet gjør en blind sies det. Hvor skal veien gå videre når han finner en kvinne som er dobbelt så gammel som ham selv? Hvordan kan han la en jente som En-Chan glippe mellom hendene? Hvor dum går det an å bli?

Don’t Laugh at My Romance er en velspilt film med en strålende Ken’ichi Matsuyama og Yû Aoi. Kjemien stemmer perfekt. Det er noe helt galt hvis du ikke blir sjarmert av Yû Aoi. Hennes varemerke er den barnslige stilen, hun ter seg som en åtteåring i veldig mange scener. For de fleste skuespillere er ikke det mulig å selge. Yû Aoi er et enestående tilfelle som spiller mye på barnslighet, og det fungerer perfekt.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.