Visit my YouTube channel here.

Fanboys (2008)

fanboys

Nobody calls Han Solo a bitch!

For å forstå og sette pris på humoren i Fanboys, må man være litt filmnerd. Det dukker opp kjente fjes her som f.eks. Kevin Smith, Danny Trejo, Seth Rogen, Billy Dee Williams, William Shatner, Carrie Fisher og Harry Knowles.

Humoren består mest av nerdehumor, så har du ikke noe forhold til Star Wars tror jeg ikke Fanboys vil falle helt i smak. Humoren er rettet mot Star Wars universet, og som sagt er det noen kjente fjes her som gjør en del scener mye bedre enn de egentlig er. Scener blir alltid bedre når gamle helter dukker opp.

En vennegjeng som alltid har vært Star Wars-nerder, planlegger en tur til Skywalker Ranch. De vil bryte seg inn for å se Star Wars: Episode I – The Phantom Menace 6 måneder før den blir lansert på kino. Grunnen til det er at en i vennegjengen er i ferd med å dø. Dette passer ikke inn etter min mening, filmen kunne fint ha hatt en annen historie, for det fokuseres veldig lite på samholdet i denne vennegjengen. Det blir ikke rørende i det hele tatt med en døende kamerat. Fanboys er for useriøs til å ha en slik historie.

Her er kaos hele veien når vennegjengen stadig havner i trøbbel. Enten er det Star Trek-nerder de får etter seg, eller så må de strippe i en homsebar. Jeg syntes Fanboys startet litt slapt med typiske nerder vi har sett så mange ganger før, men underveis blir Fanboys morsommere og nerdene blir ikke like slitsomme.

Jeg likte Fanboys. Manuset er ikke av beste sort, men filmen blir reddet av mange kjente fjes.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: