Visit my YouTube channel here.

Star Wars: The Clone Wars: Season 1 (2008)

star wars the clone wars season 1

Anakin Skywalker og venner tar opp kampen mot de slemme separatistene.

Det ble seks sesonger av Star Wars: The Clone Wars. Den første sesongen består av 22 episoder der vi følger Anakin Skywalker og hans venner som forsøker å stoppe de slemme separatistene fra å vinne kampen. For som vi vet er republikken de snille, det skal i hvert fall dette universet ha oss til å tro.

Handlingen i Star Wars: The Clone Wars er lagt mellom den andre og tredje Star Wars-filmen. Vår alles favoritt, Anakin Skywalker, er som vanlig en kjedelig karakter. Det er ganske bra gjort å lage seks sesonger med en karakter de fleste fant kjedelig i Hayden Christensens skikkelse.

Star Wars: The Clone Wars har ikke en stor hovedhistorie å fortelle. Det blir mange forskjellige historier i løpet av den første sesongen, de fleste føles veldig like ut. Jeg er ikke fan av såkalte enkeltepisoder som forteller alt over kun en eneste episode, jeg liker at en sesong bruker hele sesongen på fortelle en hovedhistorie og at den bygger opp karakterene og vi ser at karakterene utvikler seg.

Karakterene i Star Wars: The Clone Wars er allerede formet ferdig, men for mange av oss som kun har sett filmene så får man aldri noe særlig informasjon eller bakgrunnshistorie når det gjelder mange av de sentrale karakterene i den første sesongen. Det er flere nye karakterer her for min egen del, det hadde vært fint med litt fyldigere bakgrunnsinformasjon.

Animasjonen kan være til tider vakker, men karakterene er jævla stygge. Det skal sies at animasjonen er veldig steril og lite levende, akkurat slik som i de tre prequel-filmene. I enkelte actionsekvenser ser man noen visuelt vakre scener, spesielt med lyssverd og laserstråler.

Jeg ble positivt overrasket over at flere blir drept i serien med bruk av lyssverd. Det kom som et lite sjokk på meg, jeg trodde serien skulle være veldig barnevennlig.

Den første sesongen av Star Wars: The Clone Wars er litt ujevn. Noen episoder byr ikke på så mye spennende, det blir noen få episoder som klarer å skille seg ut når det gjelder kvalitet. Jeg håper på at det vil dukke opp noen flere nye interessante karakterer som jeg aldri har sett før i dette universet, jeg likte dusørjegeren i den aller siste episoden i denne sesongen. Det er en karakter jeg håper vil dukke opp i flere og kommende episoder. Han var litt tøff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: