Star Wars: The Clone Wars – Season 2 (2009)

star wars the clone wars season 2

Kampen mellom separatistene og republikken fortsetter.

Det er ikke mye som er forandret fra den første sesongen av Star Wars: The Clone Wars. Animasjonen er fremdeles like grisestygg, det er fælt å se på denne livløse animasjonen, spesielt ansiktene til karakterene som ikke viser noe som helst følelser enn å se sinte og onde ut. Jeg kan bare ikke skjønne hvem som fant ut at karakterene skulle være helt livløse og se så jævla stygge ut. De ser ut som noen halvråtne lik!

Når det gjelder kvaliteten på episodene så er det som i den første sesongen veldig varierende, bare at jeg følte at de dårligste episodene i denne sesongen var dårligere enn i den første sesongen. Det er flere elendige episoder i den andre sesongen som er kjedelige, det gjelder spesielt episodene med Padme. Hun er så jævla kjedelig i denne serien, det er synd at hun ikke dør i denne serien.

Den andre sesongen har noen barnslige episoder, og noen virkelig mørke episoder som ikke føles ut som episoder laget for de yngre barna. Serien har en merkelig atmosfære og tone, her er det egentlig ikke en mellomting.

Men vi finner også de beste episodene i den andre sesongen til nå, det er fire episoder hvis jeg ikke husker helt feil når Anakin Skywalker og hans allierte har en hard kamp på en planet der fienden er insekter. Dette er faktisk noen veldig gode episoder med god action, og faktisk spenning i den siste episoden som tok meg tilbake til den første Alien-filmen.

Etter det jeg forstår skal ting blir bedre fra den tredje sesongen med bedre historier og ikke minst bedre animasjon. Det blir spennende å se om det stemmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.