Visit my YouTube channel here.

The Prince of Tennis: Season 7 (2004)

the-prince-of-tennis.jpg

Mada mada dane.

Så var den siste sesongen her. Denne sesongen består av 18 episoder, og jeg har nå sett alle 178 episodene. Nå skal det sies at det er enda en sesong etter de 178 episodene, og jeg er ikke sikker på om alle episodene er ferdige i den sesongen. En liten oppdatering. Den aller siste sesongen eller sesongene som blir mer riktig, heter National Championship Chapter aka National Tournament og kun den første sesongen er ferdig. Jeg har sett 13 episoder, og etter disse episodene starter en ny sesong som blir kalt National Semifinals. Til nå har det kommet 5 episoder i den sesongen. Det blir nok en Finale sesong til slutt.

Sesong 7 var ikke den beste sesongen i denne serien. For å være helt ærlig, så føltes det ikke særlig nødvendig med denne sesongen. Det er for mange uinteressante episoder. Ryoma Echizen står overfor sitt tøffeste valg hittil i livet. Skal han bli med laget sitt til National Championship turneringen, eller skal han takke ja til å delta i US Open. Hva han velger, det får du se selv. Men valget ble litt merkelig etter min mening, for gutten er såpass ung og han vil få nok av sjanser med å delta i store turneringer. Den setningen tror jeg røpet alt. Men et merkelig valg spør du meg.

The Prince of Tennis serien bød på noen intense tenniskamper og gode rollefigurer. Animasjonen var ikke helt topp, og musikken ble for dårlig. Musikken hørtes til tider ut som heismusikk. Serien burde heller ikke hatt så mange episoder som 178, da det ble for mange uinteressante episoder jo lengre man kom ut i serien. Når det første episodene stemte, ble man engasjert og til tider rørt.

Er du interessert i sport og animasjon, vil jeg absolutt anbefale The Prince of Tennis. Serien kan til tider være litt for barnslig, men det er også mye moro her for de eldre også. Tenniskampene blir bare bedre og bedre jo lengre man kommer ut i serien.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.