Visit my YouTube channel here.

The Prince of Tennis: Season 5 (2003)

the-prince-of-tennis.jpg

Mada mada dane.

Sesong 5 består av hele 31 episoder. Dette er den dårligste sesongen hittil. Det blir lite tenniskamper i denne sesongen. Seigaku er nå i finalen, og møter selvsagt et veldig godt lag. Vinner de denne kampen er de klare for Nationals. Episodene i denne sesongen har mange såkalte fillers, som ikke har så mye med hovedhistorien å gjøre. Her har vi en kjedelig treningsleir som har noen skikkelige fjollete episoder, før det endelig blir litt seriøs tennis igjen når de møter mesterne Rikkaidai.

Nå virker det som om skaperne har gått tomme for ideer når det gjelder nye rollefigurer med sine spesielle ferdigheter. Til å være det det beste laget Seigaku har møtt til nå, er rollefigurene på Rikkaidai laget kjedelige med unntak av en gal mann ved navn Kirihara. Han elsker å skade motstanderen sin. Kirihara vs Fuji er den beste kampen i denne sesongen, men de andre kampene blir kjedelige da motstanderne er for snille og mangler personlighet.

En skuffende sesong, og jeg håper de siste sesongene blir bedre. Mye av sjarmen er litt borte nå, og det føltes ut som om mange av episodene ble kjørt på autopilot.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: