Visit my YouTube channel here.

The Prince of Tennis: Season 4 (2003)

the-prince-of-tennis.jpg

Mada mada dane.

Sesong 4 består av 19 episoder. I denne sesongen møter Ryoma Echizen sine hardeste konkurrenter til nå. Er det en ting som skuffet med denne sesongen var det Seigaku vs Rokkaku. Seigaku var såpass overlegne i de første kampene at hovedkampen aldri ble spennende selv om den var veldig jevn.

Det er ennå for tidlig at Ryoma Echizen taper. Når dette spenningsmomentet er borte i denne semifinalen, så blir det litt kjedelig. Rokkaku spillerne mangler også personlighet, men det er en artig type ved navn Itsuki Marehiko som bare spør spørsmål hele tiden og blåser ut tut tut fra nesen sin. Det var en artig type, men resten av Rokkaku gjengen var kjedelig da de er snille typer. Favorittkampen min i denne sesongen var utvilsomt Ryoma Echizen vs Reiji Shinjou. Når Reiji Shinjou blir forbannet og bruker sitt spesialtriks, så føler man virkelig med Ryoma Echizen.

The Prince of Tennis er virkelig en serie jeg har blitt avhengig av. Det pleier ikke å skje så ofte at jeg absolutt må se neste episode, men det er altså tilfellet med The Prince of Tennis. En vanedannede serie som er litt for forutsigbar, men som fremdeles klarer å skape spenning.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.