Visit my YouTube channel here.

The Kingdom (2007)

the-kingdom.jpg

The end comes no matter what, the only thing that matters is how do you wanna go out… on your feet or on your knees..

The Kingdom er en god underholdningsfilm som ikke byr på noe nytt. Amerikanere som må kjempe sammen med og mot onde muslimer. Filmen har habile skuespillere som gjør jobben sin, men det kreves ikke så mye av dem. Den første timen består mest av karakterbygging og etterforskning.

De siste 20 minuttene består av actionscener som holder høy klasse. Før helvete bryter løs, holder Peter Berg stramme tøyler og The Kingdom blir aldri kjedelig. Peter Berg er også en av de mest spennende actionregissørene i Hollywood etter min mening. Det er til tider Hong Kong stil over actionscenene til Peter Berg. Det er driv over scenene, mye energi og herlig kameraføring. Dessverre ødelegger slutten en del av helhetsinntrykket, for det får da være måte på hvor lett det ble å finne skurken.

The Kingdom viser at Peter Berg begynner å bli en habil regissør. Hvis ikke noe går galt, er det Peter Berg som skal stå bak remaken av The Mission. The Mission er en god actionfilm fra Hong Kong, der Johnnie To var regissør. Jeg kan ikke si at jeg gruer meg til den remaken, for Peter Berg er god med kameraet og actionscener. Han filmer bra, klipper bra og actionscenene er intense.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.