Visit my YouTube channel here.

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Do these animals deserve the same protection given to other species? Or should they just be left to die?

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk DTS:X

De siste dinosaurene på øya ligger tynt an da det er like før vulkanen på øya får et skikkelig utbrudd. Spørsmålet er om menneskene skal redde dinosaurene eller la naturen gjøre jobben sin.

Den forrige filmen ble overraskende nok en kjempesuksess som ingen forventet at den skulle bli etter at den tredje filmen ble en flopp. Mange har alltid ment at den tredje filmen har vært den dårligste, men nå kan de bare holde kjeften sin for Jurassic World: Fallen Kingdom er et skikkelig makkverk av en film, noe den tredje filmen aldri var.

Manuset er det største problemet med Jurassic World: Fallen Kingdom. Med tanke på budsjettet denne filmen har, og suksessen til den forrige filmen, så er det svært overraskende at manuset til Jurassic World: Fallen Kingdom fikk grønt lys. Hele manuset er søppel, dette kunne vært skrevet av en femåring som hadde sett The Lost World: Jurassic Park, og han eller hun bestemte seg for å skrive et enkelt manus som kun mindre barn klarer å skrive. Hele manuset er bare til å bli flau av! Nå har femåringen funnet ut at man kan bruke dinosaurer som supersoldater. Hva faen?

Alt det man ikke burde finne i en god eventyrfilm finner man i Jurassic World: Fallen Kingdom. Karakterene er grusomme, jeg vil ikke kalle karakterene i filmen for stereotypiske karakterer, for alle karakterene føles ut som pappfigurer. Dette gjelder også begge protagonistene i filmen som ikke får noe å jobbe med i det hele tatt. Og selvfølgelig har filmen noen slemme leiesoldater som alle vet er skurker, men det må en spesiell hendelse til før våre to helter våkner opp.

Når man ser nærmere på Jurassic World: Fallen Kingdom så er det som å se The Lost World: Jurassic Park, bare i en mye mindre skala og mye dårligere. Jeg har aldri vært stor fan av The Lost World: Jurassic Park, men jeg må si at jeg setter mye mer pris på den filmen nå enn jeg gjorde før etter å sett dette latmannsverket av en drittfilm.

Jurassic World: Fallen Kingdom er en lat og tom film som er motbydelig dårlig!

Ekstramateriell:
Chris Pratt’s Jurassic Journals (12 minutter)
Fallen Kingdom: The Conversation (10 minutter)
VFX Evolved (7 minutter)
Island Action (6 minutter)
Aboard the Arcadia (6 minutter)
The Kingdom Evolves (5 minutter)
Birth of the Indoraptor (4 minutter)
Rooftop Showdown (4 minutter)
On Set with Chris & Bryce (3 minutter)
Start the Bidding! (3 minutter)
Monster in a Mansion (3 minutter)
Malcolm’s Return (3 minutter)
Jurassic Then and Now (3 minutter)
Return to Hawaii (3 minutter)
Death by Dino (2 minutter)
A Song for the Kingdom (3 minutter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: