Visit my YouTube channel here.

The Rundown (2003)

the rundown

You’re dead already. You just don’t know it.

Dwayne Johnson har sakte men sikkert jobbet seg oppover stigen i Hollywood. The Rundown er den beste filmen hans etter min mening. The Rundown er en typisk actionkomedie, men der andre filmer pleier å feile med en av delene, lykkes The Rundown med begge. Dwayne Johnson og Sean William Scott har god kjemi, og prikken over i-en er at Christopher Walken spiller skurken. De fleste digger Christopher Walken som skurk, og det med god grunn. Han er bare mannen.

The Rundown byr på noen skikkelige latterkuler når Beck og Travis først stifter bekjentskap med apene. Den scenen holder seg godt! Slutten byr på skikkelig actionscener når Beck går amok i byen. Der ser man at Dwayne Johnson må holde seg til actionfilmer. Jeg skjønner ikke helt hva som foregår i Hollywood om dagen. Her har man en muskelbunt mer karisma, og det eneste de tilbyr ham er roller i barnefilmer? Hallo?

The Rundown holder seg godt. Det er en actionspekket film som byr på alt man kan ønske seg i denne sjangeren. Peter Berg er en spennende regissør som vet hva han driver med når han lager actionfilmer. Han får frem energien og detaljene som er viktig i actionscener.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.