Visit my YouTube channel here.

Get Smart (2008)

get smart

Well, you’ve done your job, so I don’t suppose I can kill your wife Zenat. Although frankly I’d be doing the sighted world a favor.

Get Smart er god den første timen, men den siste halvdelen er kjedelig og humordelen blir erstattet med actionscener som ikke imponerer. Steve Carell har hovedrollen, og han leverer alltid varene når han spiller en komplett idiot uten dyktighet. Han er dønn seriøs når han kommer med idiotiske kommentarer, og personlig elsker jeg det. Han er veldig lik Will Ferrell som er en mester i å spille en seriøs idiot. Man tviler ikke på at han er en idiot, da gjør du jobben som du er satt til. Dwayne Johnson har en mindre rolle i Get Smart. Han gjør ikke mye ut av seg, men han vil bli husket for en stiftemaskin.

Get Smart er en actionkomedie som burde ha satset på humoren vi får servert i den første timen. Det tar litt tid mellom latterkulene, men når de først kommer, sitter man igjen med latterkrampe. Siste halvdel av filmen imponerer ikke med actionscener vi har sett så mange ganger før, og så mye bedre i andre filmer.

Dette er en ujevn film som kan være verdt å sjekke ut. Den er morsom i perioder, men så overtar actiondelen og da synker kvaliteten betraktelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.