Visit my YouTube channel here.

Rachel Getting Married (2008)

Hey! Didn’t I see you on Cops?

Rachel Getting Married byr på familedrama i beste stil der familiens sorte får kommer hjem når hennes søster skal gifte seg. Hun er rusmisbruker, men til avvenning. Hennes søster som skal gifte seg er snart ferdig med psykologiutdanning, så de er to vidt forskjellige mennesker. En uansvarlig og dum, en smart som har kontroll på ting og tang.

Rachel Getting Married klarer det den forsøker på. Filmen gir oss himmel og helvete, det vil si at søstrene er som natt og dag. Kym er en idiotisk rollefigur som vil hele tiden være i sentrum, for hun prøver å bli nykter. Da skal hele verden prise henne og glemme alt hun har gjort. Man kan tilgi, men jeg skjønner jævlig godt Rachel som er lei av at hennes søster hele tiden skal være i fokus. Kym er en uansvarlig drittsekk, og jeg ønsket henne alt vondt. Jeg klarer bare ikke denne type mennesker. Da har filmen gjort mye av jobben sin, den engasjerer.

I mange scener er det en trykkende stemning, noe man kan kjenne seg igjen i når ikke alt er vel på hjemmebane. Mekleren er far i huset, og jeg må si han imponerer med at han er så rolig når Kym setter i gang.

Rachel Getting Married var ikke slik jeg trodde den ville være, en sukkersøt dramafilm. Det er en ubehagelig dramafilm som har det meste en kan ønske seg når det gjelder familiedrama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.