Visit my YouTube channel here.

Miracle of Giving Fool (2008)

miracle-of-giving-fool

En fortelling om en godhjertet mann med dårlige sko.

Tae-hyun Cha, best kjent fra My Sassy Girl, fortsetter å utvikle seg som skuespiller. I Miracle of Giving Fool spiller han en godthjertet mann som er hjerneskadet. Hans foreldre er døde og han må ta seg av sin yngre søster som er flau over at han er broren hennes. Samtidig returner en kvinne tilbake til hjembyen. Denne kvinnen var Seung-ryong store forelskelse når han var ung. Hans bestevenn vanker sammen med gangstere, og underveis vil deres veier møtes.

Miracle of Giving Fool er en ren dramafilm uten for mye humor. Det er ikke ofte man ser rene dramafilmer fra Sør-Korea om dagen. Sjangerblandingen har ødelagt så mange filmer tidligere som hadde mye godt i seg. Heldigvis blir ikke denne triste filmen det. Den kan minne meg om en annen koreansk film ved navn Failan. Nevnte Tae-Hyun Cha er stor i Miracle of Giving Fool. Jeg fikk medfølelse for rollefiguren han spiller som ikke ble født hjerneskadet. Han har så mye hjertevarme. Typisk en rollefigur man blir glad i.

Miracle of Giving Fool er en gripende film som gjorde inntrykk. Det er denne sjangeren Sør-Korea er best i. Det går sakte unna, men det er slik det skal gjøres. Hollywood har mye å lære her.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.