Visit my YouTube channel here.

Miracle at St. Anna (2008)

miracle-at-st-anna

Girl, let me trim your garden.

Spike Lee var en gang i tiden en dyktig regissør. Nå har rasisme og afroamerikanere gått ut på dato, sinnet til Spike Lee er ikke like effektivt lenger. Spike Lee har gått tom for ideer og nå prøver han seg på en krigsfilm, en elendig krigsfilm sådan med en patetisk historie og elendige skuespillere. Alt stinker, prikken over i-en er spilletiden på hele 160 minutter. Heldigvis varer rulleteksten alene på 9 minutter, så Miracle at St. Anna har en spilletid på nærmere 150 minutter. Men rulleteksten er faktisk bedre enn denne drittfilmen.

Historien er kjedelig, rollefigurene er stereotypiske afroamerikanere som har fæle minner når de skulle kjøpe iskrem når de var hjemme i USA. Guttungen er bare irriterende, og det topper seg med religion, kan nesten virke som om guttungen som ser sin usynlige venn er en Jesus-kloning.

Rettsaken på slutten beviser en gang for alle hvor elendig manuset er. Manusforfatter, James McBride, skrev også romanen denne filmen er basert på. Kan virkelig romanen være like dårlig som filmen?

En forferdelig dårlig film. Alle ledd er råtne.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.