Visit my YouTube channel here.

Body of Lies (2008)

body-of-lies

Ain’t nobody likes the Middle East, buddy. There’s nothing here to like.

Filmene til Ridley Scott blir bare dårligere og dårligere. Lillebror Tony Scott har de siste årene laget bedre filmer enn storebror. Jeg gleder meg mer til de nye filmene av Tony Scott enn Ridley Scott. Han klarer fremdeles å lage filmer som underholder og er spennende. Hva har skjedd med Ridley Scott?

De fleste er nok lei av terroristfilmer nå. Det har kommet så mange av dem i løpet av de siste årene, og da må man komme med noe nytt og spennende for at seerne skal sitte i stolen og bite negler. Body of Lies byr dessverre ikke på noe nytt vi ikke har sett før

Det skjer veldig lite i Body of Lies. Kjedelige skurker uten personligheter og en håpløs kjærlighetshistorie som er påtvunget bare for å få tiden til å gå. Filmen består mesteparten av tørr og kjedelig dialog. Actionscener kan man se langt etter, de er det få av. Skuespillerne gjør en god jobb, spesielt Leonardo DiCaprio stråler. Russell Crowe får ikke mye å spille på, han er på autopilot.

Body of Lies klarer aldri å engasjere. Filmen blir for tørr og byr på en feig slutt. Tittelen er også misvisende, høres jo ut som en erotisk film. Sikkert noen som leier Body of Lies som tror at de får se Russell Crowe og Leonardo DiCaprio ha intime scener. Og de slemme terroristene skal pumpe Leonardo DiCaprio for opplysninger.

En stor skuffelse når det er selveste Ridley Scott som står for regien. Han burde vite bedre når manuset er for dårlig. Romanen som Body of Lies er basert på har jeg aldri lest, men jeg fant det morsomt at tittelen på romanen først var Penetration, før den ble byttet til Body of Lies. Nok morsomheter for i dag.

6

One thought on “Body of Lies (2008)”

  1. Jeg hatet “Body of Lies (2008)” og gav den 3/10, og da følte jeg meg snill. Ikke bare skuffer den m.t.p. hovedrolleinnhaverne og regisssøren bak, men den er så omfattende og hoppende mellom sted, karakterer og plot at man blir helt svimmel. For en rak motsetning — se heller “State of Play (2009)”! Den er knallgod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.