Visit my YouTube channel here.

Jennifer’s Body (2009)

jennifers body

Oww. My Tit.

Jeg måtte selvsagt se Jennifer’s Body selv om alarmklokken hylte og skrek når vi har en kvinnelig regissør og Megan Fox i hovedrollen. Det vokser ikke gode kvinnelige regissører på trær. De fleste burde holde seg på kjøkkenet, for film kan de ikke lage. Kathryn Bigelow er vel den eneste jeg kan komme på i øyeblikket. Noen nye dukker opp i ny og ne, men det er ikke ofte de bemerker seg. Mat er godt, det kan de lage.

Hvis man i det hele tatt tror at Megan Fox kan spille må må være neddopet eller frarøvet all sunn fornuft. Hun eier ikke noe talent. Det er lett å beskrive henne. Hun er et tomt skall uten følelser. Hun er grei å se på, men at hun er så fin som mange pubertale tenåringsgutter skal ha det til er bare tull. Men nå er det vel ingen som bryr seg om meninger til kvisete, forvirrede tenåringsgutter. Deres røst er det ytterst få som hører.

Til Megan Foxs forsvar er manuset noe av det mest ubrukelige jeg har vært borte i. Det skjer nesten ingenting i filmen. Jeg regnet med at Jennifer’s Body ville ha mye likheter med gode, gamle B-filmer. Jeg tok atter en gang feil. Filmen av et monster prøver å være emosjonell og alvorlig med kjærlighet og forelskelse, og selvsagt litt dreping etter at et okkult rituale går galt Det fungerer ikke i det hele tatt. Humoren stinker, filmen er ikke spennende, og hvor er alle drapene? Det er nesten ikke noe blod og gørr i Jennifer’s Body. Det verste er jo at dette makkverket av en film fikk aldersgrensen R. Hva pokker?

Jeg tror det skal mye til for å toppe denne drittfilmen. Jennifer’s Body er en utrolig kjedelig film der ingenting skjer.

1

11 thoughts on “Jennifer’s Body (2009)”

 1. Ja for en møkka film. Leeeeenge siden jeg har sett noe så kjedelig. Megan Fox har like mye karisma som papp. Når det gjelder kvinnelige ressigører er du en “smule” mans gris. Susanne Bier (fra Danmark) som har laget “Efter brylluppet” og “Hævnen”. Sofia Coppola (USA) The Virgin Suicides – Lost in Translation – Marie Antoinette.Ann Hui Kina) – Night and Fog – The Way We Are – The Postmodern Life of My Aunt og ikke MINST Visible Secret. Tongsheng Han (også kina) – Dreams May Come og My Father and I. Dette klarte jeg å finne ut av min lille hjerne i løpet av 5-10 minutter, så jeg synes nok du bør tenke LITT lengere før du skriver så stygt om kvinnelige ressigører. *skammer seg litt over å være mann*

  1. Hehe, skriver bare det jeg føler etter å ha sett to meget dårlige filmer som begge var regissert av to kvinner. Ikke bare deres skyld selvsagt (dårlige manus), men akkurat nå husker jeg ikke den andre drittfilmen jeg så. Men listen av gode kvinnelige regissører er ikke akkurat lang. De blir veldig forsiktige også, eneste det er litt futt i er Lexi Alexander (Green Street Hooligans og Punisher: War Zone.

   Menn vet selvsagt best når det gjelder film, sånn er det bare. 🙂
   Skriver noe stygt om kvinnelige skuespilere også i en annen kort omtale. Vil ha mindre kvinnelige skuespillere i filmer, er så lei at mange av dem ødelegger filmer. Tomme skall, håpløse kjærlighetshistorier dreper meg. Skikelig gretten etter noen dårlige filmopplevelser!

 2. “Menn vet selvsagt best når det gjelder film, sånn er det bare” Vet du hva? Det er det største møkka pratet jeg har hørt. Hadde en kvinne fått samme budsjett som for eksempel dritt mannen M Night Shyamalan sinne møkka filmer, skal jeg love deg at du hadde fått et annet resultat. Eller en Steven Speilberg budsjett film på en Sofia Coppela. Det hadde blitt andre boller det. At kvinner ikke kan er piss preik rett og slett. De får bare ikke budsjettet og sjansen

  1. Shyamalan er en genial mann (mobber du hudfargen til mannen, Frode?) som gjør det meste selv, noe de fleste ikke kan si. Han er det nærmeste Hollywood kommer Jackie Chan. Jeg ville ikke ha et annet resultat enn det han leverte i The Sixth Sense, Unbreakable, Signs og ikke minst perlen Lady in the Water.

   Man behøver ikke et stort budsjett for å lage en god film. Litt kontanter og en god ide kommer man langt med. Og Sofia trenger jo ikke budsjettet Spielberg opererer med, de lager jo helt forskjellige filmer. Skal man lage verdenes dyreste dramafilm? Er man god nok, tålmodig, og har viljestyrke nok, får man før eller siden sjansen.

   Skal jeg være helt ærlig så driter jeg hvem som står bak kameraet så lenge jeg får en god filmopplevelse. Om det er en drittmann, Sofia eller Spielberg, er det samme for meg, så lenge filmopplevelsen er god. Kvinnelige regissører bemerker seg mest med dramafilmer, de brenner mest for den sjangeren. Derfor er det menn som bemerker seg mest, de brenner for de populære sjangrene, actionfilmer og grøssere. Det er et kvinnelig unntak, Kathryn Bigelow, tidligere gift med James Cameron. Menn er nok mer interessert i film, det er min oppfatning. Det er nok av elendige mannlige regissører som aldri burde rørt et kamera, for talent har de ikke. Men jeg tror ikke det er nok kvinner som er interessert i å lage film, spesielt i de mest populære sjangrene.

   Når jeg ser en dårlig film er det alltid kvinnene som får skylda! 😉

 3. “Perlen Lady in the Water” oppsummerer mitt poeng… The Sixth Sense er det eneste untatt Unbreakable som er bra. Jeg mener (Spoiler på Signs folkens)romvesener som ikke tåler vann? The Happening og The Village som virkelig var så dårlige filmer at de nesten fikk meg til å gråte. Lady in the Water er en av de VELDIG få filmene jeg så på premiere, og HELE salen buet på slutten. Så perle? Ja, ut av rompa av en kalkun i så fall.

  1. Tror folk forventet en typisk Shyamalan-film, ikke en eventyrfilm. Føler det er veldig populært å hate Shyamalan. Jeg liker karen, han prøver stadig noe nytt, ikke en filmskaper som akkurat går i samme fotspor. Lady in the Water falt jeg for med en gang. Filmmusikken og den magiske atmosfæren, herlig! Fikk en ny eventyrfølelse etter den filmen, og Paul Giamatti slår aldri feil. Fantastisk skuespiller.

   Små ting kan ødelegge filmer, helt enig. Enten takler du det, eller så gnager det deg i stykker. Signs plaget meg ikke. Jeg syntes heller ikke The Happening var så dårlig som folk skulle ha det til. Interessant konsept.

 4. “Føler det er veldig populært å hate Shyamalan” Det har vell en VELDIG god forklaring, fordi NESTEN alt han tar i blir møkk?

  1. Tror vi skal være forsiktige med å avskrive Shyamalan. En mann som er istand til å skrive og regisere den sjette sansen trenger flere sjanser før vi avfeier ham som “møkkamannan”. Unbreakable var god også, signs hadde sine sider, desverre for meg personlig ble irritasjonsmomentene for store til at jeg kan gi den godkjent, men jeg koste meg den første timen før filmen gikk til helvete. Lady in the water har jeg faktisk ikke sett, rett og slett fordi jeg veit Shyamalan vil skuffe meg, så jeg venter til neste film..jeg har ikke gitt ham opp.

   MEN, med tanke på alle drittregisørene som får 500 mill -1.5 milliard for å lage den samme filmen igjen og igjen, så trenger vi Shyamalan i sjette sansen form igjen. Skal ikke navngi noen av drittmøkkaforpulte regisørene jeg prater om over *hostbayhost* men det er en del av dem.

   Shyamalan både skriver og regiserer, han har noen gode ideer, hvis han fikk mer hjelp av drevne forfattere til å wrappe opp og finne gode plots underveis, som han fikk med sjette sansen, tror jeg det kan komme mer gull. Herregud som Hollywood trenger det, jeg har nesten gitt opp det tidligere flagskipet, det er iferd med å gå ned som Titanic (en annen drittfilm), snart slutter jeg å se hollywoodfilmer helt og holder meg til Europa, Asia og independent.

   1. Selv The Happening fant jeg mye positivt med, men The Last Airbender falt ikke i smak. Lady in the Water så jeg for litt siden, fremdeles like god. 🙂

    Liker de fleste filmene han har regissert, liker at han prøver på nye ting og nye ideer. Det skiller ham ut fra de fleste regissører i Hollywood om dagen. Blir drittlei av det samme mølet gang etter gang etter gang………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.