Visit my YouTube channel here.

Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

cloudy with a chance

I’m not Baby Brent anymore. I am Chicken Brent! And I’m finally contributing to society!

Jeg forventet ikke mye av Cloudy with a Chance of Meatballs når jeg så skuespillerne som gav sine stemmer til karakterene i filmen. Men det viste seg at Cloudy with a Chance of Meatballs er en av de beste animasjonsfilmene jeg har sett i år (2009). Stemmeskuespillerne gjør jobben sin, og det er kult at Mr. T er med på leken. Han er lett gjenkjennelig når han setter i gang. Selv ikke Anna Farris klarte å irritere meg.

Cloudy with a Chance of Meatballs starter forsiktig, men med en gang merkerer filmen at humoren vil være sær med rare rollefigurer og en merkelig handling der mat regner ned fra himmelen. Etter hvert begynner det å ta av helt, og jeg lo godt og ble fascinert over denne fargerike og høyst sære animasjonsfilmen som byr på mye moro, både for barn og voksne.

Dette er en film både barn og voksne vil like Den skiller seg klart ut blant dagens animasjonsfilmer.

8

VG

3 thoughts on “Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)”

  1. Hmm har veldig lyst til å se denne 🙂
    (men så liker jeg som regel alt som blir slakta i det amerikanske programmet At the movies da… det ble nemlig denne)

  2. Jeg syntes den var helt mitt på treet jeg for min del. 5 av 10 ca, jeg lo ekstremt mye av apen, men blant annet far sønn historien ble litt for “Hollywoodsk” for meg. Anna Farris klarte å irritere meg. Jeg likte den, men den var litt glemt dagen etterpå, og det er ikke helt bra, for en 8 av 20 film for meg husker jeg. Hadde noen spurt meg hva den handlet om hadde jeg klart tegningen av filmen, men jeg hadde ikke fortalt det med mye innlevelse….

  3. 1time og 30 minutter av livet mitt jeg aldri får tilbake …
    Trolig noe av det dårligste jeg har sett på lenge og jeg har sett den siste Universal Soldier filmen med Van Damme. Det eneste lyspunktet må være som blogger skriver Mr.T, resten var bare tull på en ikke morsom måte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: