Visit my YouTube channel here.

The Last Chance: Diary of Comedians (2013)

the-last-chance-diary-of-comedians

Vi følger en komikerduo som ikke har fått sitt gjennombrudd. Klokken tikker, de blir ikke yngre, men de ser en sjanse når de skal delta i en komedieturnering.

The Last Chance: Diary of Comedians er en ganske god film. Vi følger to gode venner som har vært partnere i hele 12 år. De har hatt sine opp og nedturer, for det meste nedturer, men de har ikke gitt opp.

Men valg må tas, for en av dem har en gravid kone og han har ikke fast inntekt. Så denne komedieturneringen kan bli deres siste sjanse.

The Last Chance: Diary of Comedians er ikke en morsom film, dette er en film om vennskap og det å ofre noe. Og vi får se hva et ekte vennskap er.

Det er også interessant å se hvordan denne duoen jobber som et lag. For en utlending ser det ut som om komedie er veldig stort i Japan. Dette er noe jeg har svært lite kunnskap om. Men når rulleteksten dukket opp på skjermen satt jeg igjen med følelsen av at det må være veldig vanskelig å få et gjennombrudd som komiker i Japan.

Slutten er litt trist, men etter å tenkt litt over den så er den egentlig ikke så trist når man ser hvor langt vennene har kommet etter alle disse årene. Mer sier jeg ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.