Visit my YouTube channel here.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

cloudy with a chance of meatballs 2

Monstermat.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1, Norsk Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk

Flint Lockwood med venner, og resten av øyas beboere får beskjed om at de må forlate hjemstedet sitt for en liten stund slik at man får ryddet vekk all maten som ligger på øya. Kort tid etter må Flint Lockwood reise tilbake til øya. Det viser seg at maskinen som lagde mat ut av vann fremdeles er i drift, og nå har øya blitt tatt over av matmonstre. Han reiser tilbake til øya med sin kjæreste, far og bestevenner for å slå av maskinen helt. Men det er det ikke alle som ønsker.

Den første filmen ble en liten suksess. Jeg likte svært godt den filmen, jeg fant filmen sjarmerende, morsom og den hadde veldig mye hjertevarme. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 har ikke blitt like godt mottatt som den første filmen. Personlig forventet jeg ikke så mye av denne oppfølgeren da jeg regnet med at den ikke ville ha helt den samme varmen som den første filmen.

Og det jeg trodde det stemte. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 har ikke en god historie å fortelle. Karakterene har man blitt kjent med, så Cloudy with a Chance of Meatballs 2 bruker ikke noe tid på å bygge opp karakterene videre. Det dukker opp to nye karakterer som får en sentral rolle. Jeg likte ikke den gamle oppfinneren, han ble veldig stereotypisk og masete.

Dette er en veldig lett underholdningsfilm som først og fremst satser på humor. Heldigvis er ikke kun humoren myntet på barn, jeg lo godt flere ganger og jeg fant hele universet veldig sjarmerende med alle de forskjellige matmonstrene.

Joda, det blir mye galskap og fargerike skapninger som tar oss tilbake til Jurassic Park. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 er ikke særlig original da den låner det meste fra Jurassic Park, men uansett så må jeg si at dette her er mye mer underholdende enn den skuffende Despicable Me 2.

Som en enkel og lett underholdningsfilm synes jeg Cloudy with a Chance of Meatballs 2 fungerer svært godt med mye galskap, farger og sjarmerende skapninger som jeg håper vi kan treffe i en tredje film, hvis det vil komme en film til som ikke blir lansert rett på hjemmevideo. Jeg krysser fingrene.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 6/10

Bildet er selvsagt veldig klart, og fargene er perfekte, varme og deilige. Fantastisk bildekvalitet!

Dialogen er klar og tydelig. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 klarer ikke helt å fylle opp rommet, det er først og fremst de tre høyttalerne i front som får mest og jobbe med. I enkelte scener så kan man høre at det er litt kraft i lydsporet.

Ekstramateriell:
Audio Commentary
Anatomy Of A Foodimal (6 minutter)
Production Design – Back To The Kitchen (7 minutter)
Awsome End Credits (6 minutter)
Cloudy Cafe – What´s On The Menu? (7 minutter)
Building The Foodimals (4 minutter)
The Mysterious Sasquash (3 minutter)
Delicious Production Design (5 minutter)
Music Video (3 minutter)
4 Deleted Scenes (3 minutter)
Foodimal-Funimal App
4 Fun Mini-Movies (22 minutter)
Making of the La Da Dee Music Video (1 minutt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.