Visit my YouTube channel here.

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (1988)

the dream master

How’s this for a wet dream?

Denne gangen er det vår finske venn Renny Harlin som er regissør, men det hjelper lite når du har et elendig manus som utgangspunkt. A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master startet trenden med elendige A Nightmare on Elm Street-oppfølgere, for A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors klarte å få serien på beina igjen etter den miserable A Nightmare on Elm Street 2: Freddy’s Revenge.

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master starter lovende, og filmen har noen gode drømmescener som selvsagt ender i drap. Men det hjelper lite når skuespillerne er så elendige at de får skuespillerne i A Nightmare on Elm Street 2: Freddy’s Back til å se ut som Oscar-kandidater.

Kristen Parker som vi ble kjent med i A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, ble spilt av Patricia Arquette. Hun har blitt erstattet med fæle Tuesday Knight. Hun er ræva, og da er jeg snill i min beskrivelse av henne. Men hun er ikke den eneste. Lisa Wilcox som spiller Alice Johnson er pokker ikke langt unna hun heller. Det virker som om hun har tatt noe beroligende. Hun er like fjern som en neddopet hippie. Rett og slett fælt å se på!

A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master er ikke spennende eller skummel. Atmosfæren er vekk, og Freddy Krueger er et trist syn. Her prøver han å være morsom uten å lykkes. I A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warrios lyktes han med one liners, men her er dialogen bare patetisk dårlig.

Det er synd at det er så mye negativt med filmen, for drømmescenene er veldig gode til tider. Kakerlakk, vannseng og pizza-scenene er virkelig gode, men slutten er bare fjollete der Alice Johnson blir Karate Kid. A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master er ihvertfall bedre enn A Nightmare on Elm Street 2: Freddy’s Revenge.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.