Visit my YouTube channel here.

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors (1987)

dream warriors

Welcome to prime time, bitch.

Etter den forferdelige A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge, skulle det ikke så mye til for å lage en bedre film enn den. A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors er en av de tre beste filmene i denne serien, sammen med den første filmen og den sjuende og siste filmen, New Nightmare.

Denne gangen er det også med bedre skuespillere enn i den andre filmen. Det er morsomt å se en ung Patricia Arquette som skriker som pokker, og ringreven Laurence Fishburne. Heather Langenkamp er tilbake som Nancy Thompson, så filmen har ihvertfall noen skuespillere som holder mål. Selv om Heather Langenkamp ikke er i toppklassen, var det henne vi ble kjent med i den første filmen, og da blir det litt spesielt.

Nå er Freddy Krueger tilbake i sitt rette element, nemlig i drømmene. Nå var dette på en måte en ny start for Freddy Krueger, for i den første filmen var det ikke så mye ofrene kunne foreta seg i drømmene. Men nå står de opp for seg selv og forvandler seg til sterke karakterer i drømmene, men Freddy Krueger utnytter svakhetene deres. Jeg vil nok si at det er denne Freddy Krueger vi forbinder med A Nightmare on Elm Street-filmene. Drømmeverdenen er spennende og byr på en del herlige scener. I denne filmen begynte Freddy Krueger også med one-liners, som det så fint kalles, det betyr at han sier noe morsomt før offeret blir drept.

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors vil jeg rangere like høyt som den første. Det er to forskjellige filmer. Der den første var en lavbudsjettfilm som spilte på atmosfæren, merkes det i A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors at budsjettet er høyere og drømmeverdenen prioriteres. Filmen har også en god historie og settingen med de unge menneskene på psykiatrisk avdeling var også et friskt pust som serien trengte.

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors holder seg like godt den dag i dag, og det er nesten ikke til å tro at det er 21 år siden jeg først så filmen. Jeg har gode minner fra denne filmen. Her ble Freddy Krueger kul, og det var her jeg oppdaget Dokken som spilte tittelmelodien Dream Warriors. Gode minner!

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.