Visit my YouTube channel here.

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge (1985)

a nightmare on elm street 2 freddys revenge

There’s something inside of me.

Jøje meg, noen ganger lurer jeg på hvor jeg var i min barndom. A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge var den første filmen jeg så i denne serien i min barndom, og da hadde det kun kommet to filmer i denne serien. Jeg så denne først, og litt senere fant jeg den første filmen i videobutikken. Merkelig nok likte jeg A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge mer enn den første filmen, og jeg har alltid syntes at folk har vært litt harde mot filmen. Men hva pokker har jeg forsvart?

Dette er en skikkelig drittfilm. Det er så mange huller i historien, og dette føltes ikke ut som en Freddy Krueger-film i det hele tatt. Her har vi muligens et av de verste manusene som har blitt skrevet, og skuespillerne er ikke akkurat i toppklassen de heller.

Og så har vi alle de homoerotiske scenene. Hele produksjonen var jo tullete fra start til slutt, og jeg anbefaler deg å lese om hele denne produksjonen. For dette kunne jo bare skje på 80-tallet, tror jeg. Her har vi protagonisten som skriker og oppfører seg som en kvinne i nød. For en irriterende karakter, for en irriterende rolletolkning og for et elendig manus! Og ja, protagonisten som blir spilt av Mark Patton er homofil. Alt dette tullet med en manusforfatter som bestemte seg for å lage den mest homoerotiske grøsseren burde tatt sitt politiske budskap og kjørt manuset langt oppi ræva. Problemet er at han hadde likt det, så han hadde ikke brydd seg. Så de største taperne er jo oss fans av Freddy Kurueger. Og Mark Patton er i virkeligheten en sutrekopp, ikke at det er en stor overraskelse.

Det er null kjemi mellom skuespillerne, og vår utkårede helt er en sippete drittunge som du har lyst til å slå ned hardt og brutalt, men da hadde han sutret mer. Fyren er hårsår, og faren mener at det var han som fikk en dvergpapegøye til å selvantenne. Scenen med papegøyen er noe av det tåpeligste jeg har sett. Her har vi en patetisk familie som blir paralysert av en besatt dvergpapegøye. Faren blir klort en gang og havner i sjokk, og familien mister hodet. Fy pokker så tragisk! Flaut!

Hele historien er på trynet der Freddy Krueger tar over kroppen til vår unge helt og han havner i virkeligheten. Freddy Krueger hører hjemme i drømmene til folk, der er han konge. Robert Englund er heller ikke til å gjenkjenne som Freddy Krueger. Det hele er bare tragisk med et elendig manus og elendige skuespillere. Hele filmen er er søppel, det er ikke logikk her i det hele tatt. Filmen har jo ingen regler for faen!

A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy’s Revenge er absolutt den dårligste filmen i hele serien. Den såkalte manusforfatteren, David Chaskin, må ha røykt noe han ikke tålte. Heldigvis har han ikke klart å forpeste verden med sine bedritne manus, med unntak av denne filmen. Noen filmer har det blitt, men ingen har sikkert sett dem. Jeg har sett The Farm, og selvsagt likte jeg den også når jeg var ung og dum. Ingen vil huske deg David Chaskin, din møkkamann! Ta manuset ditt og stikk det langt, eller nei du, den nytelsen kan du bare glemme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: