Visit my YouTube channel here.

Coweb (2009)

coweb

Tøff dame sparker fra seg.

Når jeg etter en time lurer på hva filmen egentlig handler om, da vet man at her sitter man å ser på en bedriten film uten en historie som engasjerer og en film som ikke har imponerende kampscener. Vi har en ny kinesisk kvinnelig actionhelt som dessverre får ødelagt mye av det hun gjør på skjermen. Elendig klipping, kjedelig koreografi og en historie som suger maksimalt.

Luxi Jiang ligner veldig mye på JeeJa Janin, bare at hun ikke er like hardtslående og elegant. Det blir helt riktig å sammenligne Luxi Jiang med JeeJa Yanin. Jeg har tidligere klaget på at JeeJa Yanin og damer i kampsportfilmer ikke er hardtslående nok. Dessverre må jeg si det samme om Luxi Jiang. Noen av sparkene er elendige, man ser tydelig at det ikke er kraft bak dem. Hun gjør en del feil, da må regissøren velge å filme scenene om igjen. Gidder han å gjøre det i Coweb? Nei, han driter i det, og der og da mister man respekt for regissøren og hva han står for. Coweb var Xin Xin Xiong første film som regissør. Jeg håper det blir den siste, for denne fyren er lat! Dette er ikke holdbart.

Kampkoreografien er repeterende og kampene varer for lenge. Det blir for tydelig koreografi, så tydelig at det gjør vondt i ett hjerte som elsker kampsport. Når man har vokst opp med filmene til Jackie Chan er det lett å se for et trent øye at timingen er helt på vidda i Coweb. Man signaliserer tydelig at her kommer det et spark eller slag. Noen stopper opp for å vente på en bevegelse som er forsinket, dette her suger balle!

Coweb er en drittfilm med mange kampscener som ikke imponerer. Historien er noe av det verste jeg har bevitnet. Morsomt er det at kanskje kineserne har en ny actionheltinne, det trenger landet. Kane Kosugi har blitt godt voksen nå. Han er ganske god, men igjen, kampscenene er for lange og det ender opp med at man lukker øynene og sovner.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.